Jana Pendapatan Dari Handphone Melalui Program TONE WOW

Terima kasih kerana melayari laman web saya. Jika anda ingin menambah pendapatan melalui perniagaan dan mencari peluang perniagaan yang sesuai, anda mempunyai beberapa pilihan iaitu pertama membina perniagaan anda sendiri, kedua membeli perniagaan atau francais yang sedia ada atau cara ketiga, sertai program pemasaran rangkaian.

Bagi mereka yang tiada pengalaman dan tiada wang yang banyak maka pilihan ketiga adalah yang paling logik! Ini kerana perniagaan pemasaran rangkaian boleh disertai oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman perniagaan dan modal permulaannya pula adalah rendah.

Ramai yang takut dan skeptikal terhadap perniagaan pemasaran rangkaian ini tetapi jangan lupa, model perniagaan ini telah lama digunakan oleh pelbagai syarikat multinasional seperti AT&T, Colgate, Microsoft, AOL, Citibank, IBM, Xerox dan banyak lagi. Ramai peniaga bertaraf jutawan besar seperti Warren Buffet, Donald Trump, Robert Kiyosaki, Richard Branson dan ramai lagi amat meyakini konsep perniagaan ini.

Jika mereka yang telah berjaya yakin dengan model perniagaan ini, kenapa tidak ANDA?

Kenapa ikon-ikon peniagaan besar yakin dengan perniagaan pemasaran dan terdapat juga pelbagai syarikat berlumba-lumba menggunakan sistem ini? Ini adalah kerana mereka tahu bahawa strategi pemasaran sebegini adalah cara yang paling berkesan untuk memasarkan produk tanpa menggunakan pekerja, tanpa sesiapa berhutang, tanpa perlu meminjam dan tanpa stok inventori yang nyata.

Oleh kerana terlalu banyak syarikat yang menggunakan sistem ini maka anda perlu bijak memilih syarikat. Jangan terjebak dengan skim cepat kaya! Bagi saya, terdapat lima perkara utama sebelum anda memilih peluang perniagaan yang perlu anda sertai iaitu pertamanya syarikat, keduanya pengurusan, ketiganya produk, keempatnya sistem imbuhan dan kelima adalah pembelajaran.

Hari ini saya ingin bercerita tentang satu perniagaan pemasaran rangkaian yang telah menarik minat saya untuk menyertainya dan merebut peluang kewangan yang disediakan.

Program ini ialah perniagaan KAD SIM prepaid Tone WOW. Tapi sebelum anda kata, “Ah, jual Top Up lagi”, anda silap. Ini bukan program jual prepaid atau Top Up. Ia mengajak anda untuk menjadi pengguna bijak dengan mengubah sesuatu tanggungan (liability) kepada asset menjana pendapatan.

Ini adalah program baru daripada syarikat Tone Excel Sdn Bhd dengan kerjasama Tune Talk yang dipelopori oleh En. Jason Lo dan disokong oleh syarikat gergasi Tune Group yang juga memiliki AirAsia (Tune Air).

Hebat! Datuk Tony Fernandez berjaya mengubah persepsi bahawa semua orang berduit sahaja mampu menaiki kapalterbang tetapi dengan AirAsia semua orang boleh terbang pada harga luar biasa murah.

Kini, melalui Tune Talk beliau sekali lagi cuba mengubah persepsi bahawa bercakap di handphone adalah satu ‘tanggungan’ yang mahal dengan mengajak kita mengubahkannya kepada satu ‘aset’ menjana pendapatan dan anda boleh bercakap secara PERCUMA! Woww..

Talian handphone Program Rujukan Tone WOW di bekalkan oleh Tune Talk melalui rangkaian selular Celcom yang sangat meluas dan Syarikat Celcom juga mengawal kepentingan ekuiti terbesar Tune Talk dengan mempunyai pegangan saham sebanyak 35% dalam Tune Talk Sdn. Bhd

Perniagaan pemasaran rangkaian ini, yang juga dikenali sebagai program rujukan (referral) Tone WOW dimana tiada penjualan dilakukan sebaliknya anda hanya perlu merujuk kepada sesiapa sahaja agar menyertai program ini. Program ini menawarkan perlindungan insurans sebanyak RM100,000.00 dan tiket penerbangan percuma dari AirAsia.

Simkad DIGI melalui Program TONE WOW

Comments

comments

46 thoughts on “Jana Pendapatan Dari Handphone Melalui Program TONE WOW”

 1. hai gan….
  terima kasih atas kunjungannya ke blog kami
  website agan sangat bagus, info infonya juga sangat bermanfaat gan…
  thanks a lot ya gan….. ^____^

 2. Hello I wish you and your family a nice weekend and have fun. Visit me again soon, best regards Joey

 3. Buenos dias:

  Gracias por la visita a mi pagina de Blog, espero te haya gustado. Saludos desde Caguas, Puerto Rico. MONTY…

 4. i like your blog
  because some of your post is very usefully for me
  🙂
  thanks
  OOO
  don’t forget to visit my blog eaaah event though my blog isn’t like your’s 😉

 5. Maaf menggangu, Citer pasal pendapatan…Sila join survey saya, 10usd untuk setiap survey, tapi dibayar melalui paypal… register free dan hanya buat survey jika available. Sponsor pn dapat komisyen…

 6. Fanny Sanchez Gini

  Hola.

  He recibido vuestra visita en el chat de mi blog Diseños Ninfazul.
  No entiendo su comentario, agradecería lo hicieran en español.

  Gracias.

 7. Pusat Herbal Indonesia

  Thankyou for BlogWolking…
  Ayoooo datang kembali dan berkujung di website kami.. kami tunggu…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.