HGH-II – The Art Of Beauty Nampak 20 Tahun Lebih Muda

hgh-II, kebaikan hgh hpa
HGH-II

Adakah Anda Menderita Sakit Belakang? Lenguh sendi? Sentiasa letih? Masalah Gangguan Tidur? Penghidap penyakit kronik seperti DiabetesStrok dan Kanser ??

 

Jika benar, ada berada di tempat yang benar. Teruskan membaca untuk lebih lanjut.

Tahukah anda, manusia bergantung sepenuhnya kepada hormon tumbesaran atau lebih dikenali sebagai Growth HormoneHormon ini berfungsi untuk mengatur segala aliran sel & organ di dalam darah. Ianya bertujuan menstabilkan proses peredaran darah di dalam badan untuk membekalkan tenaga, zat & hormon yang diperlukan oleh badan. Hormon memainkan peranan yang besar bermula daripada fizikal sehingga kepada keseimbangan mental anda. Adakah anda sedar bahawa apabila usia semakin meningkat, anda lebih mudah mendapat pelbagai penyakit? Baik resdung, lenguh sendi, sembelit hingga lah kepada masalah darah tinggi & kencing manis. Ini adalah berpunca daripada penurunan kadar hormon tumbesaran di dalam badan.

Hormon tumbesaran berada di kelenjar pitituari dimana ianya terletak di dasar otak. Hormon ini bertindak memberi rangsangan & membekalkan hormon-hormon penting kepada tubuh badan seperti melatonin, serotonin, tiroid, insulin & banyak lagi. Ini merupakan induk kepada pelbagai hormon yang mengatur serta memberi rangsangan kepada aktiviti tubuh badan. Secara dasarnya, hormon tumbesaran yang stabil memberi kesan yang baik kepada pertumbuhan tisu otot, kekukuhan tulang & juga mengawal tahap penuaan seseorang. Namun begitu, hormon ini akam semakin berkurang apabila usia semakin meningkat, lebih-lebih lagi ianya semakin merosot disebabkan oleh amalan gaya hidup yang tidak sihat.

Walaupun anda seorang yang menjaga gaya hidup anda, belum tentu kestabilan hormon tumbesaran anda akan terpelihara. Ini kerana, tubuh badan tidak lagi aktif sepertimana anda pada peringkat kanak-kanak. Manakala golongan yang lebih berusia pula sememangnya mengalami kemerosotan hormon tumbesaran yang tinggi. Perkara ini berlaku berikutan kurangnya rangsangan di kelenjar pitituari untuk penghasilan hormon ini lalu menyebabkam berlakunya masalah sakit sendi, keletihan, mudah diserang penyakit & banyak lagi. Akan tetapi, hormon tumbesaran yang berlebihan juga turut membawa masalah kesihatan yang rumit. Sekiranya hormon tumbesaran adalah melebihi daripada yang diperlukan oleh badan, ia juga berpotensi untuk meningkatkan risiko individu untuk mendapat tumor pitituari. Tumor ini berlaku disebabkan lebihan hormon yang terkumpul di kelenjar pitituari lalu menyebabkan vena darah tersumbat & menjadi ketumbuhan. Pada peringkat awal, ia hanya akan menyebabkan migrain yang melampau. Namun sekiranya dibiarkan, tumor pada tahap kronik bakal menyebabkan kerencatan pada salur darah di bahagian otot yang boleh menyebabkan masalah saraf lain seperti buta & bagi kes-kes yang lebih bahaya boleh menyebabkan kematian.

Betapa bahayanya masalah hormon tumbesaran sekiranya ianya tidak dikawal dengan baik. Bagi kanak-kanak yang mengalami kekurangan hormon tumbesaran pula, ianya akan menyebabkan tumbesaran kanak-kanak tersebut terbantut. Bukan sahaja fizikal, malah mental mereka juga akan lambat berkembang seiring juga dengan organ dalaman. Baik daripada fikiran sehinggalah kepada masalah hormon seksual yang tidak matang & sebagainya. Sokongan, rawatan serta khidmat kaunseling memainkan peranan yang penting dalam menangani masalah ini agar pesakit tidak terasa terabai & sentiasa mempamerkan nilai yang positif untuk menghadapi kehidupan seharian.

Terdapat beberapa faktor yang sering dikaitkan dengan masalah hormon tumbesaran. Antaranya ialah penyakit sistematik yang lebih kepada malnutrisi, penyakit usus yang merumitkan usus pencernaan untuk mencerna & menyerap nutrisi, penyakit buah pinggang seperti batu karang & diabetes, penyakit neuron & juga tekanan mental yang serius. Perkara diatas bukan sahaja boleh merosakkan regulasi hormon tumbesaran, malah ia turut merencatkan rembesan hormon untuk dibekalkan kepada seluruh tubuh badan.

Namun begitu, tidak perlu risau lagi. Kini, dengan penghasilan teknologi perubatan herbal yang terbaharu daripada HPA, masalah hormon tumbesaran ini dapat diselesaikan. Sesuai digunakan oleh pelbagai lapisan usia, HPA sememangnya produktif dalam menghasilkan produk berasaskan herba yang selamat digunakan & yang paling penting, ianya bebas daripada bahan kimia. Berbeza dengan produk-produk lain yang berada di pasaran, produk HPA iaitu HGH II adalah rumusan khas yang dihasilkan daripada hujung tanduk rusa yang selamat digunakan. Ianya halal & diiktiraf oleh Kementrian Kesihatan Malaysia sebagai produk berasaskan bahan semulajadi yang selamat diamalkan.

HGH II adalah produk suplemen berasaskan herba & bahan organik yang unik. Herba ini berupaya untuk menunda proses penuaan di samping meremajakan sel-sel & organ tubuh badan manusia. Ia bukan sahaja melambatkan penuaan, malah turut merangsang hormon di dalam badan untuk menjadi lebih muda, sihat luaran & juga dalaman. HGH II mempunyai kesan yang sangat efektif kerana ianya berkebolehan untuk mengawal & memelihara fungsi badan di samping merangsang pertumbuhan hormon agar sirkulasinya stabil. HGH II dipertanggungjawabkan sepenuhnya agar golongan yang lebih berusia dapat menjaga kesihatan dengan baik pada masa yang sama terhindar daripada pelbagai penyakit disebabkan oleh masalah kekurangan ataupun lebihan hormon tumbesaran di dalam badan. Tambahan pula, HGH II juga berupaya merawat pelbagai masalah sakit kronik termasuklah diabetes. Ini kerana ianya mampu merangsang penghasilan insulin di dalam badan untuk menurunkan paras gula yang tinggi di dalam pesakit diabetes ataupun meregulasikan peredaran gula di dalam badan pada masa yang sama membuang segala toksin di dalam badan melalui sekresi pencernaan.

Lebih hebat lagi, HGH II daripada HPA juga turut meningkatkan stamina badan & merangsang metabolisma yang tinggi agar pengamalnya tidak mudah dehidrasi disebabkan kekurangan air di dalam badan & juga berperanan dalam pembentukan otot & tulang yang lebih kuat. Hormon yang dirangsang oleh HGH II seperti testosterone & juga DHEA berperanan untuk mengurangkan risiko serangan jantung dengan mengatur proses peredaran darah di dalam badan agar lebih stabil. Ianya mempunyai kesan yang menyeluruh, jadi jangan ragu-ragu lagi. Suplemen ini adalah penyelesaian moden kepada masalah kesihatan baik untuk golongan berusia ataupun muda. Ini adalah jawapan yang terbaik kepada permasalahan anda.

Harga Promosi : Satu Botol Rm 180.00 Free postage

SMS/WhatsApp : 014- 5444 383

https://www.wasap.my/60145444383
https://www.wasap.my/60145444383
https://www.wasap.my/60145444383